DANTŲ
BALINIMAS

Dantų balinimas – tai viena iš labiausiai paplitusių kosmetinio dantų gydymo procedūrų. Paprasčiausias būdas kiekvienam žmogui pasigražinti savo šypseną.

Kokiu būdu atliekamas dantų balinimas? Kada reikalinga dantų balinimo procedūra?

 Dantų balinimas yra atliekamas naudojant lazerį. Šiuo metu tai yra veiksmingiausias ir saugiausias dantų balinimo būdas. Lazerio energija yra naudojama suaktyvinti pagal lazerio skleidžiamos elektromagnetinės bangos ilgį pasirinktą balinimo priemonę, kurios veiklioji medžiaga yra vandenilio arba karbamido peroksidas. 

Dantų balinimas odontologijos klinikoje

Dantų balinimas klinikoje atliekamas naudojant lazerinė dantų balinimo technologiją. Specialistas įvertinęs esamą dantų būklę ir atspalvį, parenka tinkamą medžiagą lūkesčiams patenkinti. Prieš pradedant procedūrą ant minkštųjų audinių yra uždedamos specialios apsaugos. Paciento dantys yra dengiami balinamąja medžiaga, kuri yra aktyvinama lazeriu. 

Dantų balinimas užtrunka apie 1 val. . Specialistas suteikia pacientui dantų priežiūros rekomendacijas po dantų balinimo. 

„Freepik“ asociatyvi nuotr.

 

Dantų balinimas namuose

Šis dantų balinimo būdas yra atliekamas naudojant kapas ir balinamąjį gelį. Odontologijos klinikoje specialistas pagamina paciento dantų formą atitinkančias kapas ir parenka reikiamos koncentracijos balinamąjį gelį, paciento lūkesčiams pasiekti. Specialistas suteikia išsamią informaciją, kaip taisyklingai naudoti priemones. 

Procedūros trukmė, priklauso nuo paciento burnos būklės ir poreikių. 

Svarbu: Prieš dantų balinimo procedūrą specialistas atlieka išsamią burnos ertmės apžiūrą, jei reikia atlieka dantų valymą, pašalinant apnašas ir dėmes. 

KAINORAŠTIS

REGISTRACIJA

Dar niekada nebuvo taip paprasta užsirašyti specialisto konsultacijai.
Užpildykite užklausos formą ir mes netrukus su Jumis susisieksime.
Kilo klausimų? Paskambinkte tiesiog dabar

+ 370 614 14458